Bliv frivillig i Brandfonden

I Brandfonden har vi brug for flere hænder. Der er tale om ulønnet arbejde, og der er flere områder, hvor du måske kunne give en hånd med.

Redaktør og webmaster
Bernd passer i øjeblikket Brandfondens hjemmeside, men hvis du er bedre til det, så tager Bernd sig gerne af andre opgaver. Du skal holde vores hjemmeside up to date, både teknisk og indholdsmæssigt.

Facebookredaktør
Vi kunne godt tænke os en gruppe på facebook. Her skal opslag og henvendelser besvares nærmest lige så hurtigt, som de kommer på. I facebookgruppen skal vi derfor have mindst 3 frivillige redaktører, inden vi starter den op. I skal selv lave et vagtskema, således at Facebookopslagene serviceres 365 dage om året. Mindst én gang i døgnet skal en af Facebookredaktørerne være online og følge med i, hvad der sker.

Brandfondens journalist og historiker
Vi har behov for case-stories og fortælling af vores egen historie på hjemmesiden og senere også på Facebook. Vi er stadig på begynderstadiet, og alligevel går udviklingen stærkt. Især i den første tid bliver mange begivenheder ikke skrevet ned, og senere bliver det svært at huske dem igen. Så hvis der slumrer en tekstforfatter, journalist, historiker i dig – så har vi brug for dig.

Fundraising
Som alle andre velgørende organisationer har også Brandfonden behov for penge. Hvis du har erfaring med fundraising, så vil vi meget gerne i kontakt med dig.

Medlemsservice og PR
Hvordan bliver vi kendt overfor vores målgruppe? Hvordan opbygger vi en gruppe af supporters, måske i en selvstændig forening? Hvordan holder vi fast i de medlemmer, vi har? Har du ideer til svarene, og kan du også hjælpe med at omsætte ideerne til virkelighed, så kontakt os.

 

Arbejde i støttegruppen for ofrene
Vi hjælper mennesker efter en brand, enten fordi de har fået stærke forbrændinger på deres krop og ansigt, eller fordi de fejlagtig er blevet beskyldt for brandstiftelse. Fælles for dem er, at en brand pludselig har ændret deres liv. Frivillige medarbejdere på dette område skal være særligt kvalificerede, da mennesker i denne gruppe ofte lider under forskellige former for posttraumatisk stress og har et særligt behov for beskyttelse og tryghed. Hvis du ønsker at arbejde med støttegruppen, så hører vi gerne om, hvorfor du vil arbejde her, og hvilke kvalifikationer, du kan bidrage med.

Vores liste af forslag er ikke fyldestgørende, og vi hører også gerne fra dig, hvis du har en ide til, hvordan du kan bidrage til brandfonden.

Hvad forventer vi af dig som frivillig medarbejder?
Det er lige meget, hvor du bor henne i landet. Dit frivillige arbejde passer du hjemmefra, da vi indtil videre ikke har lokaler. Vi mødes 10 gange om året i Københavnsområdet. Du skal deltage i mindst halvdelen af møderne. Som første skridt skriver du et par linjer om dig selv til os, gerne et CV og hvad du kunne tænke dig at bidrage med. Efterfølgende kontakter vi dig telefonisk. Har vi en positiv samtale, vil du blive inviteret til næste møde, hvor vi gerne vil lære dig nærmere at kende. Her aftaler vi arbejdsområder og beføjelser. Vi forventer af dig, at du altid opfører dig loyalt overfor Brandfonden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *